Poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Coş cumpărături: 0 produs(e) - 0 LEI

 Romana  English

Termeni & Conditii

Bine ai venit pe exciting.ro!

 

Pentru ca vizita ta pe site si interactiunea noastra sa fie cat mai bune, ne-am gandit la un set de reguli pe care noi le respectam, si pe care te rugam sa le respecti si tu.

 

 

Daca nu esti de acord cu urmatorii termeni si conditii, scrie-ne la be@exciting.ro:

1. In primul rand, avem dreptul de a schimba uneori termenii si conditiile, fara a fi obligati sa anuntam aceasta in vreun fel.

2. Modificarile pe care le efectuam nu influenteaza comenzile deja efectuate.

3. Prin utilizarea site-ului exciting.ro consimti implicit ca ai implinit varsta legala pentru a efectua cumparaturi online si pentru a semna contracte si ca esti de acord sa pui la dispozitia noastra informatii personale corecte si complete, necesare exclusiv procesarii comenzilor, pe care ne angajam sa nu le divulgam fara acordul tau.

4. Produsele prezentate pe exciting.ro sunt facute manual la comanda, iar materialele pot aparea in fotografii cu nuante de culoare usor diferite fata de cele reale, in functie de monitorul si de regimul de culoare al computerului prin care este vizionat site-ul. Pentru mai multe detalii despre culori si materiale, putem vorbi pe email, instant messaging sau telefon, sau poti vedea o mostra din produsul ales.

5. Comenzile pentru produsele prezentate pe exciting.ro se fac prin magazinul online, email, instant messaging sau telefon, astfel fiind posibila personalizarea produsului dorit.

6. Prelucrarea comenzii si/sau crearea produsului personalizat incep din momentul lansarii comenzii ferme. Durata livrarii variaza in functie de complexitate si de cantitate si sunt stabilite de comun acord inainte de comanda ferma

7. Livrarea se face prin Posta Romana sau prin curier rapid, cu plata integrala ramburs, sau prin ridicare personala cu plata integrala pe loc.

8. Produsele prezentate pe site si comandate ca atare pot fi returnate in starea in care au fost primite in termen de 3 zile de la primirea comenzii, cu plata transportului de returnare suportata de client, fara alte taxe.

9. Comenzile pentru produsele personalizate se pot modifica si anula doar inaintea lansarii comenzii ferme.

10. Designul produselor prezentate pe site, sigla, numele site-ului si ale produselor, precum si textele si fotografiile de pe site sunt proprietatea intelectuala a creatorului, iar reproducerea lor se face numai cu aprobare in scris.